Strategie
PRODUCTIE
OPVOLGING

voordeel

Bij CNIP wijden we ons volledig aan het maken van unieke video's - we zetten uw verbeelding om in werkelijkheid. We zijn uitzonderlijk goed in wat we doen en we kunnen trots melden dat we één van de snelst groeiende videobedrijven zijn. We maken alleen gebruik van de beste en modernste tools/ technologie om video's te ontwerpen. We produceren ook premium animaties die steevast de aandacht trekken, en voor lokale televisie en advertenties maken we video's die niet ongezien passeren. Bij CNIP geloven we rotsvast in duidelijkheid en kwaliteit. We gaan er helemaal voor. Onze klanten kunnen telkens weer rekenen op ons om het onmogelijke te realiseren. Kortom, bij CNIP herdefiniëren we uitmuntendheid zowel in adverteren als in communiceren.

ONZE DIENSTEN

Strategie

Televisie, Radio, video voor Facebook, Instagram, Youtube of eigen website. Laat je niets wijsmaken, elk kanaal vergt een eigen aanpak en productie. Wij helpen je met het uitdokteren van een perfecte aanmaak en publicatie van uw content.

Branding

Een merkidentiteit die uw waarde van het bedrijf uitstraalt. Uw merkidentiteit vertegenwoordigt uw organisatie door het overbrengen van uw eigenschappen, waarden, doelen, sterke punten en passies. Als deze zaken op een goede manier worden overgebracht op de doelgroep zullen zij de organisatie beter gaan herkennen in de verschillende publicaties. Uiteindelijk kan dit leiden tot meer loyale klanten. Heeft uw organisatie de merkidentiteit al goed afgebakend?

Reclameregie

De aangemaakte content op een doordachte manier aan je publiek vertonen is een must voor uw investering. Hoeveel en met welke frequentie via welk kanaal publiceren is het nu social media, televisie of radio wij helpen u hiermee verder. Ook als u bij voorkeur gebruik maakt van leveranciers waar u wat mee heeft opgebouwd.

Marketing

Contentmarketing is een begrip die steeds meer en meer van belang is in het totaal pakket van de marketing. Welke content aanmaken , via welk kanaal publiceren en toepassen op een efficiënte wijze binnen je totale marketingbudget. Allemaal vragen waarin Cnip je perfect verder kan helpen.

Technology

Moet je werken met animatie, 360video, virtual reality ? Cnip is continu op zoek naar de laatste technologie om een maximum impact te realiseren. De juiste camera kiezen voor een specifieke productie kan een verschil maken op uw totaalbudget. 

Opvolging

Heeft onze aanpak de gewenste impact. Wat kijkcijfers zijn voor televisie, is kijkgedrag voor marketing. Contentcreatie en content evaluatie zijn absoluut de sleutel tot succes. 

Prijzen

SFEER FILM

1 dag opname, muziek en sfeer.
start vanaf

4.000 €

Branding film

Een prachtige film die de waarde en de missie van het bedrijf uitstraalt
start vanaf

8.000 €

Commercials

Videocommercial

Video strategie

Een uitgekiende strategie op maat van je bedrijf
start vanaf

750 €

Social media

Fotografie, video, copywriting / maand
start vanaf

500 €

Animations, Motion Capture & VR/AR

Animations, Motion Capturing en Virtual Reality experience.
start vanaf

750 €

Radio commercials

Stemopname's en afgemixed voor radiocommercials

Individual Solutions

Indien je iets unieks zoekt, zoeken wij met plezier mee naar de ideale oplossing.