Skip to the main content.
boek een meeting
boek een meeting

Contact formulier.

2 min read

Het belang van digitale marketing

Enkele jaren geleden werd digitale marketing alleen gezien als een andere manier waarop bedrijven hun producten of diensten op de markt moesten brengen. Digitale marketing is de laatste jaren echter sterk geëvolueerd en wordt nu gezien als een cruciaal onderdeel van elk bedrijf.

Uiteindelijk verwijst digitale marketing niet alleen naar het hebben van een website met een aantal advertentiecampagnes. Digitale marketing omvat veel meer. En bij Cnip, zitten we bovenop deze laatste trends en willen we uw bedrijf helpen bij het creëren en ontwikkelen van de juiste digitale marketing strategie. Cnip heeft onlangs gekozen om samen te werken met Hubspot en is nu een gecertificeerde Hubspot Partner

 

gold-badge-color-1

 

Waarom is digitale marketing zo belangrijk?

 
#1: Bereikt mensen waar ze zijn:

Het lijdt geen twijfel dat sociale medianetwerken een deel van ons leven zijn geworden. We kunnen niet meer zonder. En dit geldt zowel voor bedrijven als voor individuen. 

Sociale media is waar de mensen zijn; het is waar ze alles vinden wat ze doen, van werk tot school, rondhangen met vrienden of gewoon vermaak. Social media marketing en adverteren zijn echter maar een deel van digitale marketing.

 

#2: Perfect voor kleine bedrijven:

Wanneer u een klein bedrijf heeft, weet u dat u gewoon niet rechtstreeks kunt concurreren met grote bedrijven. Met digitale marketing kunt u echter tot de mensen doordringen en daadwerkelijk concurreren, zelfs wanneer u een lager budget hebt.  

 

#3: Meer doelgericht:

Als ondernemer weet u dat uw middelen beperkt zijn. U moet het geld dat u uitgeeft dus goed beheren. Het heeft dus geen zin om een marketinginhoud te creëren om "zoveel mogelijk mensen te bereiken". Een veel beter idee is om u gewoon op uw publiek te richten. En digitale marketing is het perfecte middel om dit te bereiken. 

 


Google Ads versus Facebook Ads Wat werkt beter?

 

#4: Maak het persoonlijk:

U weet dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een gezicht achter merken en bedrijven. U moet er dus voor zorgen dat u uw marketingcampagnes persoonlijk maakt. En in dit geval zijn e-mails een geweldige optie om uw producten en diensten te promoten. E-mails bieden u immers een hoog niveau van personalisering waarvan u zeker kunt zijn dat uw potentiële klanten ervan zullen houden. #5: Toegang tot geavanceerde statistieken:

Wanneer u een marketingcampagne voert, is een van de belangrijkste onderdelen die u nooit mag vergeten, de analyse van de resultaten. Uiteindelijk stelt deze analyse u in staat om te begrijpen of uw advertentie uw publiek bereikt of niet. 

Een van de belangrijkste voordelen van het gebruik van digitale marketing is het feit dat je toegang hebt tot meer nauwkeurige statistieken die u toelaten om uw campagnes te blijven verbeteren.

 

Bottom Line

Bij Cnip, zijn we hier om u te helpen uw bedrijf te laten groeien met behulp van de beste marketing tools op de markt. Wij zijn een partnerschap aangegaan met Hubspot, een leider in digitale marketing tools om alles te leveren wat u nodig heeft om uw bedrijf naar een nieuw heel niveau te brengen. 

 

Marketing agency

Goede Marketing vs Geweldige Marketing

Hoe marketing uw bedrijfsresultaten kan verbeteren

In elk bedrijf zijn er cijfers en afdelingen die allemaal bijdragen aan het succes van een...

Read More

Welk CMS kiezen? Hubspot versus Wordpress

CMS (Content Management System) is een softwarepakket waarmee u de website van uw dromen kunt bouwen, beheren en bijwerken. Maar er zijn vele opties...

Read More

Een gids voor het uitbouwen van een digitale marketing-campagne

Een leidraad die u verder helpt om een resultaatgerichte digitale marketingcampagne uit te plooien.

Read More