Skip to the main content.
boek een meeting
boek een meeting

Contact formulier.

1 min read

Ik heb geen verhaal. Wat kan ik doen? / Marketing strategie

Veel mensen denken niet het ideale verhaal te hebben dat ze met hun publiek kunnen delen. Dit kan gemakkelijk opgelost worden door een persona te creëren. Je kunt een figuur bedenken om een oprecht verhaal over te brengen dat gerelateerd is aan je publiek. Een verhaal hoeft niet over een specifieke persoon te gaan, maar om oprecht te zijn, moeten er situaties en scenario’s in naar voren komen die realistisch zijn. Een verhaal is een belangrijk onderdeel van de marketing strategie. 

 


Marketeers maken al tijden verhalen met een hoog engagement-niveau waarin figuren voorkomen waarin je je kunt vinden. Dit is een erg belangrijk onderwerp en je moet een goede verhalenverteller worden. Verhalen een extra impuls geven en hier en daar dingen veranderen om het interessanter te maken is niet alleen o.k., maar ook compleet toelaatbaar en geaccepteerd in de marketingwereld.

Vergeet nooit dat de nr. 1 regel voor een goed verhaal de connectie en relatie is, waarbij je je richt op ervaringen waar mensen zich in kunnen vinden en iets bij voelen.

Marketing agency

Goede Marketing vs Geweldige Marketing

Hoe marketing uw bedrijfsresultaten kan verbeteren

In elk bedrijf zijn er cijfers en afdelingen die allemaal bijdragen aan het succes van een...

Read More

Welk CMS kiezen? Hubspot versus Wordpress

CMS (Content Management System) is een softwarepakket waarmee u de website van uw dromen kunt bouwen, beheren en bijwerken. Maar er zijn vele opties...

Read More

Een gids voor het uitbouwen van een digitale marketing-campagne

Een leidraad die u verder helpt om een resultaatgerichte digitale marketingcampagne uit te plooien.

Read More