Skip to the main content.
boek een meeting
boek een meeting

Contact formulier.

1 min read

Ik heb geen volgers. Hoe kan ik het beste in social media beginnen?

De eerste fases van een marketingcampagne zijn vaak het moeilijkst, maar dit wil niet zeggen dat ze onmogelijk zijn. Als je geen volgers hebt, moet de promotie van het bedrijf beginnen bij je persoonlijke volgers. Stuur ze geen spamberichten of volgverzoeken, maar gewoon de pagina en laat hen beslissen of ze geïnteresseerd zijn.

 


De verschillende adverteeropties van je gekozen mediaplatform zijn ook een overweging waard, omdat ze belangrijk en waardevol kunnen zijn voor je bedrijf. Facebookadvertenties zijn erg handig en je kunt er optimale resultaten mee behalen voor weinig kosten. Met een kleine investering van 20 Euro kun je veel nieuwe volgers aantrekken die echt op zoek zijn naar wat jij te bieden hebt.

Als je dit eenmaal hebt gedaan, kun je beginnen met het maken van berichten met een hoog engagement. Je moet berichten consequent plaatsen om groei te kunnen zien, maar je zult op de lange termijn fantastische resultaten behalen als je een hoog kwaliteitsniveau aanhoudt.

Marketing agency

Goede Marketing vs Geweldige Marketing

Hoe marketing uw bedrijfsresultaten kan verbeteren

In elk bedrijf zijn er cijfers en afdelingen die allemaal bijdragen aan het succes van een...

Read More

Welk CMS kiezen? Hubspot versus Wordpress

CMS (Content Management System) is een softwarepakket waarmee u de website van uw dromen kunt bouwen, beheren en bijwerken. Maar er zijn vele opties...

Read More

Een gids voor het uitbouwen van een digitale marketing-campagne

Een leidraad die u verder helpt om een resultaatgerichte digitale marketingcampagne uit te plooien.

Read More