Skip to the main content.
boek een meeting
boek een meeting

Contact formulier.

1 min read

Kan ik dezelfde video's op Instagram, Facebook & YouTube gebruiken?

Facebook en YouTube kunnen gemakkelijk dezelfde video’s delen zonder dat dit een probleem is. Het belangrijkste waar je in dat geval aan moet denken is welke host je gebruikt. Sommige mensen kiezen ervoor om hun video’s te uploaden op YouTube en via een link te delen op Facebook, of andersom. Het hangt ervan af welk platform het gunstigste is voor jouw behoeften.

Instagram is bedoeld als platform voor kleinere video’s die enkele seconden tot één minuut duren. Dit betekent dat je alleen korte video’s op dit platform dient te posten, maar je kunt ze ook gemakkelijk delen via Facebook en YouTube. Onthoud dat het grootste verschil hier de lengte van de video’s op Instagram is in vergelijk met de andere twee platforms.

Delen op Instagram-2

 

Ideaal gezien moet een video net zo lang zijn om de boodschap of informatie over te brengen en nooit te lang om te voorkomen dat het publiek verveeld raakt.  

 

Marketing agency

Goede Marketing vs Geweldige Marketing

Hoe marketing uw bedrijfsresultaten kan verbeteren

In elk bedrijf zijn er cijfers en afdelingen die allemaal bijdragen aan het succes van een...

Read More

Welk CMS kiezen? Hubspot versus Wordpress

CMS (Content Management System) is een softwarepakket waarmee u de website van uw dromen kunt bouwen, beheren en bijwerken. Maar er zijn vele opties...

Read More

Een gids voor het uitbouwen van een digitale marketing-campagne

Een leidraad die u verder helpt om een resultaatgerichte digitale marketingcampagne uit te plooien.

Read More