Skip to the main content.
boek een meeting
boek een meeting

Contact formulier.

1 min read

Kiezen voor Youtube, Vimeo of Wistia

Er is geen twijfel over mogelijk dat videomarketing tegenwoordig essentieel is voor het digitale succes. Het meest belangrijke om te weten is dat er verschillende alternatieven zijn om je videomateriaal te uploaden. Al deze opties hebben voor- en nadelen. Wij geven je belangrijke informatie om je te helpen bij het maken van de juiste beslissing.

 

hd-youtube-logo-png-transparent-background-20Dit is de meest populaire keuze die natuurlijk ook direct een gigantisch potentieel biedt voor engagement. Met méér dan 1 miljard gebruikers per maand, is dit het beste platform op het gebied van traffic om in overweging te nemen. Echter, door de grote populariteit is het ook moeilijker om succesvol door te breken. Elke minuut worden er duizenden video’s op YouTube geüpload.

 

2560px-Vimeo_Logo.svg

Terwijl Vimeo niet half zo populair is als YouTube, hebben ze zich toch goed geprofileerd als een goede en betrouwbare optie. Vimeo is bijzonder ideaal als je alleen op zoek bent naar een goed alternatief voor embedding. Vimeo vergt wel een goede download snelheid, dus bij beperkte bandbreedte streamt de video soms moeizaam.

 

wistia-logo-1-1Dit is de beste optie als je de sterkste analytische functies zoekt en een goede interface met eenvoudige embeddingfunties. Wistia is niet geschikt als je in populaire rangschikkingen wilt stijgen, maar perfect als je alleen embeddingfuncties zoekt met de beste analyse tools voor het kijkgedrag.

Marketing agency

Goede Marketing vs Geweldige Marketing

Hoe marketing uw bedrijfsresultaten kan verbeteren

In elk bedrijf zijn er cijfers en afdelingen die allemaal bijdragen aan het succes van een...

Read More

Welk CMS kiezen? Hubspot versus Wordpress

CMS (Content Management System) is een softwarepakket waarmee u de website van uw dromen kunt bouwen, beheren en bijwerken. Maar er zijn vele opties...

Read More

Een gids voor het uitbouwen van een digitale marketing-campagne

Een leidraad die u verder helpt om een resultaatgerichte digitale marketingcampagne uit te plooien.

Read More