Skip to the main content.
boek een meeting
boek een meeting

Contact formulier.

Marketing.

Uw gepersonaliseerd verhaal brengen van uw onderneming is moeilijker dan u eerst dacht. En hoe brengt u het verhaal waar uw doelpubliek aanwezig is?

Website ontwikkeling.

 

Is uw website meer dan een visitekaart of digitale etalage? Is hij echt eenvoudig te beheren en de marketing tool van uw bedrijf?  En bovenal wordt  hij gemakkelijk en snel terug gevonden?Maak van uw website het hart van uw onderneming.

 

 

 

Website projecten van CNIP

Sales.

Van automatische email marketing, gepersonaliseerd webpagina's tot opvolging van offertes en dit in 1  platform waar alles meetbaar is.
 

Hoe houden we de vooruitgang bij?

Wij zijn ervan overtuigd dat "wat je niet kunt meten, je ook niet kunt verbeteren." Daarom leveren wij maandelijks uitgebreide rapporten. Deze rapporten geven een gedetailleerd overzicht van onze vooruitgang in de richting van uw doelstellingen en bevatten meetgegevens zoals websiteverkeer, ingezonden formulieren, downloads, gecreëerde leads, gesloten leads en zelfs telefoontjes naar uw verkoopnummer. We bekijken ook het plan voor de volgende maand (opgedeeld in een maandelijkse kalender van tactieken en taken) en houden wekelijkse check-in vergaderingen om ervoor te zorgen dat alle projecten op schema blijven.

CNIP new media
 

Wat is uw investering?

 

Een typische digitale klant werkt op maandelijkse basis met CNIP en investeert tussen de 2 tot 7 procent van hun jaaromzet  in hun digitale marketing programma. Het investeringsniveau bepaalt hoeveel uren per maand beschikbaar zijn voor ons team om uw op maat gemaakte plan te ontwikkelen en uit te voeren. Uw investering is afhankelijk van uw specifieke business/lead doelstellingen en hoe snel u deze wilt bereiken.

CNIP new media

Met wie werk ik samen?

U krijgt een volledig, toegewijd team van digitale marketing professionals toegewijd aan uw bedrijf, inclusief:

Strateeg CNIP Senior Consultant  CNIP Consultant  CNIP SEO expert  CNIP Content Strateeg  CNIP Copywriter  CNIP Grafisch ontwerper  CNIP Webontwikkelaar CNIP Social Media Specialist CNIP Fotograaf & videograaf CNIP
 

Wat zijn de resultaten?

Onze klanten hebben in de loop der jaren een opmerkelijke groei in leads en omzet gerealiseerd. Hier zijn slechts een paar case studies die een stap-voor-stap overzicht geven van hoe ons digitale marketing programma heeft bijgedragen aan de groei van het bedrijf.

 

 

Klaar om de juiste basis te leggen voor uw bedrijf?

Ga aan de slag met een digitale marketingstrategie.

 

Contacteer ons