Wij zijn Cnip

CREATIEF / LUISTEREND / PLANMATIG

GESTART in 2008

Chris Dejaeghere

CNIP werd opgericht door Christophe Dejaeghere, nadat hij eerst zeventien jaar ervaring opbouwde in de televisie wereld. Hij werkte korte tijd voor een regionale zender, Focus-WTV en werd daarna editor en on-air marketing producer bij VT4(Vier). Als freelancer werkt hij mee aan televisieprogramma zoals XII werken, Via Vanoudenhoven, De Slimste Mens, Napels zien, Man bijt hond... en dit voor tal van productiehuizen zoals Woestijnvis, Endemol, Eyeworks, VRT. Gedreven door de drang om uit te blinken en de wens om alleen de beste video's te produceren voor bedrijven, stichtte hij CNIP.

Esthel VANDENBULCKE

Esthel Vandenbulcke als afgestudeerde in reclame aan het Sint Lucas te Gent heeft zij altijd al een passie gehad voor verkoop. Gestart als store-manager voor een aantal retailzaken weet zij als geen ander hoe je klanten tevreden moet houden. Sinds de overstap naar Cnip is zij belast met de uitdagende taak van het opvolgen van de projecten en de klanten. Zij zorgt ervoor dat alle projecten professioneel aangepakt worden, en dat u enthousiast bent over het eindresultaat. Zij volgt het verloop van uw project nauwgezet op, van het eerste contact tot de voltooiing.

TEAM

Bij Cnip beseffen we dat elke klant specifiek is en bepaalde voorkeuren heeft. We zorgen ervoor dat de mensen die aan uw project werken, precies daarvoor geschikt zijn. Soms doen we beroep op uiterst getalenteerde freelancers die hun betrouwbaarste en gepersonaliseerde talenten ten dienste stellen van uw project. CNIP verzekert u dat enkel de beste en bekwaamste krachten aan uw project meewerken.

WAARMEE BLINKEN WIJ UIT ?

Bij CNIP telt alleen de tevredenheid van de klant, daarom luisteren we uitgebreid naar uw noden en wensen en blijven met u communiceren tot lang na het afsluiten van de overeenkomst. We werken graag met een van te voren bepaald budget en zullen daar uiterst zelden over gaan. We houden niet van verrassingen, dus we bespreken alles grondig alvorens het project van start gaat. We respecteren de met de klant afgesproken deadlines en zullen vaak zelfs voor die tijd leveren. We geven ook advies voor uw video marketing, productie en aanpak. Bij CNIP is uitmuntendheid geen optie, het is een vereiste.